Zpět na úvodní stranu
15. 10. 2024

Druhý turnaj A-týmu žádné body nepřinesl

Po dvou týdnech čekal na A-tým Shooters Beta další turnaj. Tentokrát tým zavítal do známého prostředí haly v Tuřanech, kde na něj čekali těžcí soupeří v podobě ŠSK Očovská Hodonín a Hornets Brno ZŠ Horní B.

Do prvního utkání nastoupil A tým proti dosud neznámému soupeři z Hodonína. Zápas přinesl spoustu osobních soubojů a stejně tak i vstřelených branek. Jako první se prosadili hodonínští nicméně Shooters o minutu později vyrovnali zásluhou Martina Hlaváče (3), který branku vsítil při početní nevýhodě.

Druhá část zápasu přinesla šest branek, bohužel naprostá většina z nich napadala do brněnské sítě. Na úvodní dvě branky Hodonína dokázal ještě zareagovat Zdeněk Studený (3) rychlým snížení, nicméně zbytek třetiny byl již jen v režii týmu z jihu Moravy. Ten přidal další 3 branky a do poslední třetiny si nesl pohodlný náskok 2:6.

Na začátku třetího dějství vykřesal naději pro Brno Jakub Oriniak (1) a jeho tým tak mohl pomýšlet na možné drama. Avšak Hodonín pozorně bránil a nepouštěl Shooters do žádného většího náznaku šance. Ani závěrečná hra Shooters bez brankáře žádné další snížení nepřinesla, naopak Hodonin přidal ještě jednu branku a o osudu utkání tak bylo definitivně rozhodnuto.

SHOOTERS BETA - ŠSK Očovská Hodonín 3:7
Branky: 13. Martin Hlaváč, 18. Zdeněk Studený, 32. Jakub Oriniak - 12. Tomáš Pochylý, 16. Filip Příkaský, 17. Kryštof Koštuřík, 23. Ondřej Braha, 24. Samuel Rozboril, 30. Kryštof Koštuřík, 44. Tibor Taibl; Rozhodčí: Jana Kubalíková - Tomáš Otruba; Vyloučení: 5:3; Využití: 0:1; Diváků: 30; Po třetinách: 1:1, 1:5, 1:1


V zápase číslo dvě proti rezervě Hornets rozhodla především schopnost vstřelit branku v dobré střelecké pozici. Bohužel, v této disciplíně hráči Shooters tahali za kratší konec. První opět udeřil soupeř, což se stalo již potřetí z úvodních čtyř utkání.

Vyrovnání přišlo až ve druhé části, kdy se přesnou ranou od “modré” prosadil Martin Fencl (2). Krátce na to dostali Shooters příležitost početní výhody, avšak tu se jim nepodařilo přetavit v druhou branku.

Na další góly se muselo čekat až do závěrečné třetiny. Oba celky pozorně bránily proto se mnoho dobrých střeleckých pokusů nerodilo, ale když už přišly, byli to právě Hornets, kteří je dokázali využít. Celkem takhle skórovali 3x a tím dali výsledku utkání konečnou podobu 4:1.

Hornets Brno ZŠ Horní B - SHOOTERS BETA 4:1
Branky: 5. Martin Janiczek, 36. Jáchym Navrátil, 41. Martin Vávra, 45. Martin Janiczek - 18. Martin Fencl; Rozhodčí: Petr Galasovský - Pavel Rýznar; Vyloučení: 1:3; Využití: 0:0; Po třetinách: 1:0, 0:1, 3:0