Zpět na úvodní stranu
9. 10. 2024

Deset branek zajistilo áčku první body do tabulky

Dlouhé čekání je u konce. Po letní přestávce a roční pauze se A-tým Shooters Beta opět představí v Jihomoravské lize, kde v rámci prvního turnaje narazil na Florbal Kuřim, kteří také sestoupili z regionální ligy.

Úvodní utkání nové sezóny proti Aligátorům žádnou branku v první třetině nepřineslo, a tak se na první přesnou trefu čekalo až do druhé části. V ní byli úspěšnější Aligátoří, kteří si v polovině utkání vypracovali slibný náskok 0:3. Konec prostředního dějství však patřil hráčům Shooters, kteří zásluhou Martina Hlaváče (1) snížili stav utkání.

Čtvrtá minuta třetí třetiny přinesla kontaktní branku opět z hole Martina Hlaváče (2), která tak slibovala napínavý závěr zápasu. Vyrovnání však stále nepřicházelo, proto se trenér Zahradníček rozhodl zariskovat hrou bez brankáře. Ani ta však k vyrovnávací brance nevedla, naopak Aligátoři přidali čtvrtou branku, která definitivně znamenala, že z prvního letošního utkání body nezískám

SHOOTERS BETA - Aligators U21 FATR Dubňany C 2:4
Branky: 29. Martin Hlaváč, 34. Martin Hlaváč - 19. Patrik Jedlička, 23. František Navrátil, 24. Ladislav Dufek, 45. Tomáš Líznar; Rozhodčí: Martin Kozáček - David Zástřešek; Vyloučení: 0:0; Využití: 0:0; Diváků: 30; Po třetinách: 0:0, 1:3, 1:1


Florbalové utkání proti Florbal Kuřim přineslo pořádnou porci gólů, na což nejsou fanoušci Bety úplně zvyklí. Hráči Shooters začali zápas úderně, když Zdeněk Studený (1) otevřel skóre v šesté minutě. Následoval gól Vojtěcha Koudelky (1) po kterém přišla i první branka Kuřimi, nicméně poslední slovo ve třetině měl Martin Fencl (1), jehož branka uzavřela první třetinu za stavu 1:3 ve prospěch brněnských.

Ve druhé třetině pokračovalo Brno v tlaku, když Jan Lehký (1) a Aleš Malík (1), pro kterého to byla premiérová trefa v dresu Shooters, přidali další góly. Kuřim sice snížila na 2:5, ale tempo a nasazení Shooters bylo nezastavitelné.

V závěrečné třetině hráči Bety dominovali ještě výrazněji. Další góly padly z hole Zdeňka Studeného (2), Michala Hány (1), Vojtěcha Koudelky (2), Petra Rouse (1) a Jana Lehkého (2). Kuřimští se zmohli opět jen na jednu branku, čímž tak utkání skončilo skórem 3:10.

Florbal Kuřim - SHOOTERS BETA 3:10
Branky: 11. Filip Svoboda, 20. Kryštof Roubal, 36. Kryštof Roubal - 6. Zdeněk Studený, 11. Vojtěch Koudelka, 14. Martin Fencl, 26. Jan Lehký, 27. Aleš Malík, 32. Zdeněk Studený, 34. Michal Hána, 40. Vojtěch Koudelka, 41. Petr Rous, 43. Jan Lehký; Rozhodčí: Martin Kozáček - David Zástřešek; Vyloučení: 1:2; Využití: 0:0; Diváků: 10; Po třetinách: 1:3, 1:2, 1:5