Zpět na úvodní stranu
16. 7. 2024

Příměstský tábor Shooters Beta

Minulý týden proběhl první příměstský tábor Shooters Beta.

Je za námi první sportovní příměstský tábor Shooters beta, který se konal v týdnu od 8.7. v prostorách Základní školy Krásného v Brně.

Lokalita a prostředí školy nám umožnilo připravit pestrý program pro zúčastněné. Ačkoliv jsme klub, který funguje hlavně ve florbalovém prostředí, nejsou nám vůbec cizí i další sportovní aktivity. Řídíme se heslem, že všestranný sportovec je nejlepší sportovec.


Mimo florbalu jsme se tak věnovali tradičním sportům, jako jsou basketbal, atletika nebo třeba biatlon. Ano i ten jsme zvládli, i když počasí během týdne bylo spíše ke koupání, než k pobíhání na atletickém oválu, natož pak k běžkování. Zkusili jsme si i netradiční sporty, jako ringo nebo friesbee.


Týden se nesl v přátelském, ale stále soutěživém duchu. Účastníky jsme pozorně sledovali a na konci týdne každý z nich dostal diplom podle činnosti ve které vynikal, ať už se jednalo o nejlepší florbalovou techniku, nebo největšího jedlíka.


Všechny trenérky a trenéři si týden užili a pevně věříme, že to samé platí pro i děti. Doufáme, že se příští rok uvidíme ještě ve větším počtu a opět s pozitivní náladou plní energie!